Interim communicatie
Tekst
Aanbestedingen

Vijf jaar Hanneke Janssen Tekst & Communicatie

Vijf jaar geleden begon Hanneke voor haarzelf. "Eigenlijk had ik geen idee wat het me zou brengen en of het überhaupt zou slagen. Ik gaf mezelf een half jaar de tijd om het te proberen. Lukte het niet? Nou, dan was daar nog die vacature bij de slager. Een fijne gedachte, die me gek genoeg hielp bij elk gesprek dat ik had. Het verlaagde de druk en het hielp me om te relativeren. En ik merkte dat het werkte…"
 
"Ik begon met ‘0’ opdrachtgevers, een laptop, telefoon en een leeg bureau in het Holtens Ondernemershus. En kijk nou eens! Met een fantastisch team om me heen heb ik bereikt wat ik vijf jaar geleden niet voor mogelijk had gehouden. Een eigen pand aan de Larenseweg, vijf heel fijne collega’s en meer dan honderd opdrachtgevers uit allerlei sectoren die regelmatig bij ons terugkomen voor uiteenlopende klussen."
 
Bij deze willen we iedereen hartelijk bedanken die, op wat voor manier dan ook, iets voor ons heeft betekend. Hopelijk kunnen we ook de komende jaren weer van waarde zijn voor elkaar. Wij kijken ernaar uit!

Team Hanneke Janssen