Interim communicatie
Tekst
Aanbestedingen

Stagelopen bij Hanneke Janssen – Week 1: Diversiteit

Inmiddels loopt Stef alweer een week stage in team Hanneke Janssen. Hoe zijn eerste week is gegaan? Je leest het in deze blog.

“Het was een gezellige week vol met diverse opdrachten. Zo heb ik bijgedragen aan het uitwerken van een interview voor Schutte Bouw en ben ik bezig geweest met een nieuwsbrief voor Omgevingsdienst Veluwe IJssel. Donderdag ging ik met Rens mee op pad naar Breman om mee te kijken bij een aanbesteding én heb ik een opzetje gemaakt voor brochureteksten voor TenCate Outdoor Fabrics. Erg leuk om mijn steentje bij te kunnen dragen aan zoveel diverse opdrachten!

Deze week ben ik druk bezig met het Roalter Sportakkoord waarvoor veel gecoördineerd moet worden. Ook gaan we nog eens op pad naar Breman voor feedback op de aanbesteding, en ga ik samen met Hanneke naar Lochem om te kijken of ik mezelf bij een ander bedrijf in de branche ook nuttig kan maken. Genoeg te doen dus!”