Interim communicatie
Tekst
Aanbestedingen

Stef over Hallo Holten

Toen ik Hanneke eind juni een berichtje stuurde met de vraag of ik misschien stage bij haar kon lopen, had ik niet verwacht in december deze blog te schrijven. Maar hier zijn we dan toch! Na een leuk gesprek op kantoor belde Hanneke mij met de vraag of ik tijdens mijn stage wilde werken aan een ‘geheim’ project. Dat wilde ik zeker. In augustus ging ik hiermee van start.

Het idee was om een magazine te maken over Holten, in samenwerking met Reclamemakers Holten en Karakter Fotografie.

Ik heb het geluk gehad dat ik de productie van het magazine van het begin tot eind heb mogen meemaken. Denk hierbij aan:
- Hoe gaan we het magazine noemen?
- Wat zijn leuke onderwerpen?
- Wie gaan we interviewen?
- Hoe gaan we zeventien interviews binnen drie weken afnemen? (toch gelukt!)
- Hoe gaan we het magazine vormgeven?
- In welke volgorde plaatsen wij de artikelen?
- En meer...

Ik ben ook zelf op pad geweest om zes interviews af te nemen en te schrijven. Stuk voor stuk waren het bijzondere mensen met heel mooie verhalen! Na het afnemen van de interviews ben ik erg druk geweest met de laatste controle van alle teksten. Je zou denken dat je op een gegeven moment alle fouten er wel uit hebt, maar ik kan je vertellen dat dit nog best tegen valt... ;)

Na maandenlang plannen en hard werken, is het magazine nu eindelijk klaar en in heel Holten huis- aan-huis bezorgd. Het Hallo Holten-team en ik zijn heel trots op het eindresultaat. We hopen dat jullie er na het lezen net zo enthousiast over zijn als wij. Heb jij het magazine niet gezien, maar ben je wel nieuwsgierig? Ga dan naar www.halloholten.nl.

Stef