Interim communicatie
Tekst
Aanbestedingen

Stage bij Hanneke Janssen: Even voorstellen!

Mijn naam is Stef Meilink, ik ben 20 jaar en op 31 augustus ben ik begonnen met mijn stage bij Hanneke! Ik ben derdejaarsstudent aan de opleiding Media, Informatie & Communicatie op het Saxion in Enschede. Het komende halfjaar kun je mij hier dus voorbij zien komen!

Het schrijven van teksten en/of nadenken over communicatie heeft mij altijd al aangesproken. Hoe zorg je er als bedrijf voor dat jij je doelgroep echt bereikt? Hoe communiceer jij als bedrijf het beste naar de buitenwereld toe? Hoe zit het met je contentkalender? En hoe onderscheid je je van de concurrent?

Ik vind het erg interessant om over dit soort vragen na te denken en zo een bedrijf te helpen. Vandaar dat ik ook zo blij ben dat ik aan de slag kan bij Hanneke Janssen, een team met gemotiveerde medewerkers en veel gevarieerde opdrachtgevers uit verschillende bedrijfstakken. Ik weet zeker dat ik hier veel van ga leren!

Hopelijk tot snel in Holten!
Stef