Interim communicatie
Tekst
Aanbestedingen

Opnieuw aan de slag bij de gemeente Raalte

Bij de gemeente Raalte zochten ze een ervaren en toegankelijke tekstschrijver voor een dag in de week en een breed inzetbare communicatiemedewerker voor vier dagen in de week. Hanneke wist vanuit haar ervaring bij de gemeente Raalte direct dat de eerste een geschikte klus voor Rens zou zijn en dat Elise de tweede klus gaat oppakken.

Herschrijven brieven voor het sociaal domein
Rens vertelt: “De tekstklussen zijn in mijn werk nog steeds mijn favoriet. Voor de gemeente Raalte ga ik in dit geval aan de slag met het herschrijven van brieven voor het sociaal domein. De informatie die in deze brieven staat, kan in veel gevallen makkelijker en duidelijker worden beschreven. Hier ligt voor mij een flinke berg werk waarmee ik vol enthousiasme aan de slag ga. Ik ben ervan overtuigd dat ik het lezen van de brieven voor veel inwoners in de gemeente Raalte een stuk makkelijker en plezieriger kan maken.”

Communicatieteam versterken
Elise gaat vanaf 1 juni voor vier dagen per week aan de slag bij de Gemeente Raalte. “Bij de gemeente Raalte waren ze opzoek naar een communicatiemedewerker die het team komt ondersteunen terwijl hun collega met zwangerschapsverlof gaat. Iemand die breed inzetbaar en flexibel is en die van aanpakken weet; dat past dus perfect bij mij! Deze periode ben ik de spin in het web en ondersteun ik alle communicatieadviseurs bij hun werkzaamheden. Ik heb erg veel zin om hier aan de slag te gaan!”