Interim communicatie
Tekst
Aanbestedingen

Even voorstellen… Kirsten Levert

“Jij bent goed in communiceren!”, wordt er vaak gegrapt. Maar velen weten eigenlijk niet wat het vak inhoudt. Communicatie is zo breed en juist daarom erg veelzijdig: van het beheren van (online) content tot het verzorgen van de interne en externe communicatie bij een organisatie.

Tijdens mijn opleiding Communication Studies ben ik er pas echt achter gekomen dat communicatie helemaal mijn ding is. Inderdaad, het is breed, maar juist daarom ook zo uitdagend! Tijdens het laatste jaar van mijn studie kreeg ik de kans om fulltime te werken als communicatiemedewerkster, waarbij ik de opgedane kennis van mijn opleidingen kon toepassen in de praktijk. Deze periode was erg leerzaam. Bovendien leerde ik er Hanneke kennen, die zelf een interim-klus deed bij de organisatie waar ik werkzaam was.

Na deze klus zijn we elkaar niet uit het oog verloren… Toen Hanneke op zoek was naar versterking was er wederzijdse interesse. Vanaf toen ging het snel! Van een vrijblijvend gesprek naar het tekenen van mijn contract en nu ben ik part of the ‘Hanneke Janssen’ team! Aan het werk voor verschillende opdrachtgevers en mijn creativiteit de vrije loop laten; daar maak je me blij mee!