Interim communicatie
Tekst
Aanbestedingen

Huurders, wonen en je thuisvoelen: aan de slag bij woningcorporatie Domijn

Sinds 17 september is Elise aan het werk bij woningcorporatie Domijn. Tot eind januari versterkt zij hier drie dagen in de week het communicatieteam. “Mijn eerste klus op interim-basis: spannend, maar ook erg leuk om deze nieuwe uitdaging aan te gaan!”

Domijn een gezicht geven
Domijn is een woningcorporatie die zorgt voor goede en betaalbare woningen voor mensen met een lager inkomen. Er wonen ongeveer 30.000 mensen in hun huizen in Enschede, Haaksbergen en Losser. “De huurders, dat is waar het bij Domijn om draait. Ze willen hen echt een thuis bieden. Tijdens mijn eerste weken merkte ik al goed dat alle medewerkers zich hier dagelijks voor inzetten! Voor het communicatieteam is het de uitdaging om dit ook over te brengen naar de huurder. Want hoe zorgen we dat huurders zich echt gehoord voelen? En hoe zorgen we dat alle brieven, de website en andere informatie duidelijk is voor de huurder?”

Interne en externe communicatie
Meedenken over (nieuwe) communicatiemiddelen, het vernieuwen en herschrijven van brieven, flyers en brochures en collega’s op de hoogte houden van nieuwsberichten over Domijn. Daar houd ik me dagelijks met veel plezier mee bezig! Ik vind het erg leuk om naast het tekstschrijven meer communicatiewerkzaamheden uit te voeren. Organiseren, plannen, contact leggen: een project van begin tot eind afronden en zorgen dat ieder zijn of haar inbreng levert. Dat is erg leuk om te doen, en een uitdaging die ik graag met beide handen aanpak!”