Interim communicatie
Tekst
Aanbestedingen

Hallo allemaal!

Mijn naam is Daphne Markvoort. Ik ben 25 jaar, opgegroeid in Holten, maar inmiddels woon ik in Deventer. Samen met familie en vrienden geniet ik het liefst van de stad vanaf een van de vele terrassen, al ben ik ook veel in de natuur te vinden. Daar fotografeer ik graag, dus duurt een wandeling voor mij vaak meerdere uren. Alsof dat nog niet sportief genoeg is, doe ik wekelijks ook aan yoga.

 

Studie en reizen

In 2018 heb ik de studie Media, Informatie & Communicatie afgerond. Omdat ik een grote reis in de planning had staan, werkte ik nog een tijdje in de retail, wat ik tijdens mijn schooltijd ook altijd heb gedaan. In november 2019 vertrok ik voor drie maanden naar Nieuw-Zeeland en Sri Lanka. Een reis om nooit te vergeten.

 

Marketing

Vele mooie ervaringen rijker, begon ik begin 2020 aan mijn professionele carrière. En je raadt het al: dat was door de komst van Corona niet makkelijk. Gelukkig kon ik in de IT-branche aan de slag als social marketeer voor hostingprovider Shock Media in Almelo. Daar heb ik een leerzame tijd gehad, waarbij ik niet alleen kennismaakte met marketing, maar ook met de interessante IT-wereld.

 

Terug naar Holten

Toen ik de kans kreeg om bij Hanneke Janssen aan de slag te gaan, zag ik dat gelijk helemaal zitten. Een baan met veel uitdaging en afwisseling, verschillende opdrachtgevers en leuke collega’s. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan. Hopelijk spreek ik je snel!