Interim communicatie
Tekst
Aanbestedingen

Team Hanneke Janssen wenst jou een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar!

Wat een jaar vol mooie tekst- en communicatieklussen; dat vat 2019 nog maar een klein beetje samen. Het was een jaar met de meest uiteenlopende klussen voor al die verschillende fijne opdrachtgevers. Teksten voor websites, brochures en folders, plannen van aanpak voor aanbestedingen, beheer van social media en natuurlijk de interim communicatieklussen bij onze vaste opdrachtgevers. Via deze weg willen we al onze opdrachtgevers ontzettend bedanken voor de fijne samenwerking en de mooie dingen die we samen hebben gecreëerd.

Ook in team Hanneke Janssen is er dit jaar veel gebeurd. We zijn ontzettend blij met de komst van Esperanza en Marije, die al helemaal op hun plek zitten bij hun opdrachtgevers. Helaas gaat Jeanine ons team in het nieuwe jaar verlaten. Dat vinden we natuurlijk heel erg jammer, maar we wensen haar een heel mooie tijd bij Universiteit Twente.

Ons vernieuwde team is helemaal ingewerkt en staat in de startblokken voor het nieuwe jaar. Want ook in 2020 gaan we weer aan de slag met de leukste teksten, de beste aanbestedingen en communiceren we er op los bij onze interim opdrachten.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Groothuis WonenVoortman Steel GroupMediakanjersReclamemakers HoltenADS GroepInformatiecentrum Canadese BegraafplaatsEurorailHegeman BouwgroepHemink GroepOviiStruktonUniversiteit TwenteGemeente ApeldoornOmgevingsdienst Veluwe IJsselSalverdaPlegt-VosJWB Creatieve CommunicatieKormelink BouwGlasvezel BuitenafNijhuis BouwKleissenGemeente RaalteWerkplein TwenteHardtMorskieft OntwerpersTer Steege Bouw VastgoedWEWO EuropeTwente WebdesignersTen Brinke GroupVolgjewoning.nlUw AanbestedingWoningstichting DomijnNoviton PrefabJ & T EquipmentBremanTalen VastgoedonderhoudHardickx VastgoedontwikkelingStijlgenotenEsprit ProjectontwikkelingStichting RijnbrinkKreunen BouwStichting AveleijnZone.college en Triathlon Holten