Interim communicatie
Tekst
Aanbestedingen

Even voorstellen: Wieke van der Zee

Hoi hoi! Ik ben Wieke van der Zee, 30 jaar en ik woon in het wonderschone plaatsje Dijkerhoek (echt, dat is zo klein: als je niet op tijd remt, ben je er al weer uit). Ik woon daar samen met mijn vriend en ons zoontje van twee. Als ik niet voor Hanneke Janssen aan de slag ben, besteed ik graag tijd aan mijn gezin en aan één van mijn honderdduizend hobby’s. Ik houd ervan om met verschillende dingen bezig te zijn, dus alles opnoemen wat ik doe gaat echt veel te veel ruimte in beslag nemen. Grofweg kun je mijn interesses verdelen in deze categorieën:

• Als het maar buiten is
• Als het maar creatief is
• Als er maar eten is

Sporten
Ik hoop ooit ook weer eens te gaan sporten, maar daar heb ik op het moment een soort haat-liefde verhouding mee (ik haat de meeste sporten, ik houd van eten). Mocht ik het wel weer gaan doen, dan wordt het waarschijnlijk iets bootcampachtigs.

Een nieuwe uitdaging!
Ik ben mijn werkzame leven begonnen bij een gemeente, waar ik na mijn afstuderen nog een paar maanden heb gewerkt als ‘manusje van alles’ op communicatiegebied. In 2015 kwam ik in dienst bij een zorgverzekeraar, waar ik de communicatie naar verzekerden mocht verzorgen. Dit heb ik met ontzettend veel plezier gedaan, maar op een gegeven moment miste ik toch wat afwisseling. Deze heb ik nu gevonden bij Hanneke Janssen. Hier heb ik om de zoveel tijd een andere opdracht(gever), waardoor ik bakken met ervaring kan opdoen binnen alle gebieden van het prachtige communicatievak.

Maar hoe kom ik dan bij Hanneke terecht? Tja, dat begon eigenlijk als een geintje (leuk verhaal, vertel ik ongetwijfeld als je een keer langskomt op ons kantoor). Maar goed; elk geintje heeft een seintje, dus niet lang daarna was het contract getekend en kon het nieuwe avontuur beginnen. Ik heb er nu één week opzitten en man, wat ging die snel voorbij! Oké, het waren ook maar drie dagen, maar toch. Ik heb kennis gemaakt met mijn collega’s bij de gemeente Rijssen-Holten, waar ik mijn eerste opdracht mag doen. Ik werk daar tijdelijk als communicatiemedewerker ter vervanging van een collega die een andere baan heeft gevonden. Daarnaast kreeg ik vanuit Hanneke Janssen ook al een paar leuke opdrachten. Ik ga me dus zeker niet vervelen hier!