Interim communicatie
Tekst
Aanbestedingen

Even voorstellen: Amber

Mijn naam is Amber Maathuis. Ik ben 26 jaar, kom oorspronkelijk uit Enter, maar woon inmiddels bijna vier jaar in Hilversum samen met mijn vriend Gijs. Ik ben gek op muziek, dus in mijn vrije tijd ga ik graag naar concerten en festivals. Ook ben ik actief als vrijwilliger voor de muziekcommissie van de Enterse Dagen. Daarnaast sport ik graag een aantal keer in de week en om dat dan te compenseren drink ik ’s avonds graag een wijntje op de bank (of het terras als dat weer mag).

Werken in Hilversum

Holten is voor mij geen onbekende plek; ik heb hier op De Waerdenborch gezeten en een aantal vriendinnen woont nog altijd in deze omgeving. Tijdens mijn vervolgstudie Media Informatie en Communicatie ben ik voor een stage in Hilversum beland en daarna ben ik hier blijven plakken. Ik heb een aantal jaren voor Avrotros gewerkt op de afdeling Jeugd en zo meegewerkt aan een heel aantal toffe jeugdprogramma’s. Ook heb ik een poosje (online) artikelen voor Cosmopolitan geschreven. Hier kon ik mijn creativiteit helemaal in kwijt.

Terug naar ‘het oosten’

Ondanks dat het heel erg leuk kan zijn om in de mediawereld te werken, begon het bij mij toch steeds meer te knagen afgelopen jaar. Ik houd van de nuchtere Twentse mentaliteit; een instelling die ze in Hilversum maar nauwelijks kennen. Dus besloot ik op zoek te gaan naar een creatieve baan aan de ‘goede kant’ van de IJssel. En deze vond ik bij Hanneke Janssen! Een uitdagende en afwisselende baan, waarin ik met mijn enthousiasme en creativiteit samen met het team en de verschillende opdrachtgevers aan mooie resultaten ga werken. Een van deze (nieuwe) opdrachtgevers is VanWonen: een ondernemende gebieds- en vastgoedontwikkelaar waar ik meteen een aantal dagen per week voor aan de slag mag. Ik heb heel veel zin om te beginnen en kennis te maken met iedereen. Ik ben een echte koffieleut dus hopelijk kunnen we gauw een bakkie doen!