Interim communicatie
Tekst
Aanbestedingen

Een week in het leven van een communicatieadviseur bij Hanneke Janssen

Deze week loopt Maurits van der Wal, scholier op de Waerdenborch in Holten, een week met ons mee in het kader van zijn snuffelstage. Elke dag gaat hij met een andere collega mee. Maurits vertelt ons over zichzelf, zijn stage en hoe hij de dag vond.

"Mijn naam is Maurits van der Wal, ik ben 15 jaar en ik zit op de Waerdenborch in 3 mavo. Mijn hobby is BMX. Deze sport doe ik al sinds ik 7 ben. Deze week ga ik stage lopen bij Hanneke Janssen. Ik vond het in het begin spannend omdat ik zoiets nog nooit had gedaan en ik kende de mensen niet. Mevrouw Stroink (lerares van de Waerdenborch) zei dat ik stage kon lopen bij Hanneke Janssen. Ze heeft direct mijn mailadres gegeven aan Hanneke Janssen zodat we konden overleggen. Hanneke heeft mij toen best snel een schema doorgeven wat ik de hele week ga doen. Toen ik dat zag was ik er heel blij mee. Het lijkt mij een leuke week en ik mag elke dag met iemand anders mee!"

Met Elise naar Glasvezel buitenaf en aan de slag op het kantoor in Holten
"Maandag mocht ik met Elise mee. Ik moest om half 9 op het kantoor zijn. Toen zijn wij samen in de auto gegaan en naar Almelo gereden. We gingen naar het kantoor van Glasvezel Buitenaf. Ik mocht mee kijken hoe het allemaal gaat op een kantoor, dat vond ik erg leuk. Toen zijn we samen op Facebook vragen gaan beantwoorden van mensen die vragen hadden over Glasvezel in hun omgeving. Er waren veel mensen met vragen over glasvezel en mensen die blij waren en het een goede klantenservice vonden. Daarna mocht ik mee luisteren met een vergadering van het bedrijf Glasvezel Buitenaf. Dat vond ik erg leuk en interessant omdat ik altijd al bij zo’n soort vergadering had willen zijn. Er werd over van alles gepraat, sommige dingen begreep ik nog niet echt helemaal. Daarna zijn we weer vragen gaan beantwoorden. Toen zijn we in de auto gestapt en terug gereden naar het kantoor. Bij het kantoor zijn we gaan lunchen en heb ik nog een paar vragen gesteld aan Elise. De eerste dag vond ik best spannend maar het was wel een super leuke en interessante dag."