Interim communicatie
Tekst
Aanbestedingen

Een week in het leven van een communicatieadviseur bij Hanneke Janssen - dag 4

Donderdag ging Maurits met Hanneke mee naar Woningcorporatie Domijn in Enschede. De hele week loopt Maurits van der Wal met ons mee voor zijn snuffelstage van de Waerdenborch in Holten.

"Donderdag werd ik thuis opgehaald door Hanneke en zijn we naar Domijn in Enschede gereden. Dat was een heel mooi gebouw. Het was een soort oude fabriek met allemaal werkplekken en hokjes waar je in kunt werken. We zijn in zo’n soort hokje gaan zitten. Ik mocht naar tijdschriften kijken of er fouten in zaten, bijvoorbeeld wazige foto’s of dat iets er onduidelijk in stond. Ik heb een dagpas gekregen zodat ik overal heen en in kon, dat was wel fijn. Na de lunch mocht ik mee luisteren met de klantenservice. Dat was erg interessant omdat je meestal naar deze mensen toebelt maar nu zat ik er naast en het was erg leuk om met hun mee te luisteren naar de verhalen van de mensen. Later op de dag gingen we vergaderen over hoe je content moet delen op sociale media. Na het gesprek zijn we naar het kantoor gereden om met mijn stagebegeleider te praten over hoe het deze week gaat. Het was weer een top dag!"