Interim communicatie
Tekst
Aanbestedingen

Een stap in de wereld van zuiveringsinstallaties, prefab oplossingen en onderdelen voor reactoren

Van klussen voor bouwbedrijven tot sociale domeinen en van zorginstellingen tot gemeenten; onze opdrachten lopen flink uiteen. Dat maakt ons werk zo uitdagend. Eén van die uitdagende opdrachtgevers is ADS Groep. Rens ondersteunt hier sinds kort op het gebied van communicatie en vertelt er graag over. “Bij ADS Groep ben ik weer in een voor mij onbekende wereld gestapt. Het is juist mooi om al die ‘technische’ informatie zo te brengen dat het aanspreekt via bijvoorbeeld social media.”

Laten zien wat ADS Groep doet
Na veel verschillende klussen in de bouwwereld kwam ADS Groep op ons pad. ADS Groep is ontstaan uit Aan de Stegge Bouw & werktuigbouw en bouwt en verzorgt het beheer & onderhoud van maatschappelijk vastgoed en technische installaties ten behoeve van drinkwater, afvalwater en slib in de publieke sector. Een hele mond vol dus. Voor mij was het in ieder geval duidelijk dat het een opdrachtgever is die prachtige werken maakt, waar velen (onder wie ikzelf) niet eens weet van hebben. En daar ligt ook direct de uitdaging. Laten zien wat ADS Groep allemaal doet.”

Interne & externe communicatie
“Om te laten zien wat ADS Groep allemaal doet is het belangrijk dat ik middenin het bedrijf sta. Wat lopen er voor projecten, wat houden die in en wat kunnen we daarover communiceren? Dit zet ik in de communicatieplanning, zodat we weten wat er wanneer aan zit te komen en hoe we ons daarop kunnen voorbereiden. Maar net zo belangrijk is de interne communicatie. Wat speelt er allemaal binnen het bedrijf, komen er veranderingen aan, zijn er nieuwe collega’s? We proberen zoveel mogelijk mensen te betrekken in alles wat er binnen het bedrijf gebeurt."

Samen een goede basis leggen
“Frisse energie in zowel de interne als de externe communicatie, om een positieve kijk op ADS Groep en meer naamsbekendheid te creëren; daar ga ik voor! Zo leggen we een basis, waarop verder kan worden gebouwd.”