Interim communicatie
Tekst
Aanbestedingen

De stageweken van Charlotte

In de afgelopen drie weken heb ik het hier heel erg naar mijn zin gehad. Ik ben naar meerdere bedrijven gegaan en heb verschillende dingen kunnen doen, zoals persberichten schrijven, een quiz maken en teksten schrijven. Drie weken vol met afwisseling, vreugde en plezier!

Week 1
In week 1 mocht ik mee met Marije naar een klus voor het project BAAS, over afvalscheiding in de gemeente Rijssen-Holten. Ook ben ik bezig geweest met een quiz voor de Omgevingsdienst Veluwe IJssel (OVIJ). Ik vond het leuk en leerzaam om met Marije mee te gaan; zo kon ik ook zien hoe het gaat achter de schermen. De quiz maken vond ik soms wel een beetje lastig. Bijvoorbeeld om vragen te verzinnen over een bepaald onderwerp. Maar ik vond het wel leuk om te doen.

Week 2
Deze week ging ik mee naar bouwbedrijf Kormelink met Renske, heb ik voor verschillende bedrijven dingen mogen doen en gingen we naar het Van der Valk-hotel in Deventer voor een brainstormsessie over het bedrijf Hanneke Janssen. Kormelink was even wat anders dan bij Hanneke op kantoor. Dat vond ik heel leuk. Ik kreeg ook nog een rondleiding en mocht een persbericht schrijven. Daarnaast heb ik een stukje geschreven voor Reclamemakers.

Week 3
In mijn laatste week heb ik Hanneke geïnterviewd voor het medewerkersmagazine van OVIJ. Daarnaast heb ik de puntjes op de i gezet voor de OVIJ-quiz en heb ik samen met Hanneke de burgemeester van Rijssen-Holten geïnterviewd. Het interviewen vond ik leuk om te doen, maar het uitwerken vond ik nog leuker. Vooral omdat ik toen echt kon schrijven. De OVIJ-quiz viel gelukkig goed in de smaak!