Interim communicatie
Tekst
Aanbestedingen

Als razende reporter met de camera op pad

Content maken; daar gaan we iedere dag met veel plezier mee aan de slag. Dat content niet alleen tekst is, weten we maar al te goed, want beelden zeggen soms veel meer. Ook bij onze vaste opdrachtgever Groothuis Wonen kunnen beelden veel meerwaarde bieden. Daarom volgde Rens een masterclass inhousefilming.

“Groothuis bouwt de mooiste woningen en die laten we graag zien. Maar ook het bouwproces is super interessant voor (potentiële) kopers. Dan volgt de vraag: wie gaat dat filmen? Of kunnen we dat zelf? De masterclass inhousefilming bood de uitkomst. Samen met collega’s van de TBI-zusjes van Groothuis leerde ik in één dag van alles over filmen en voerden we het ook direct in de praktijk uit.”

“Je verhaal vertellen in beeld, standpunten bepalen en microfoongebruik; een aantal ingrediënten van de masterclass. Verder weten we dat er geen film wordt gemaakt zonder goede sfeerbeelden, maar hoe maak je die? Ook op die vraag kregen we antwoord. Ben ik dan nu een specialist? Nee, dat zeker niet. Maar het is in ieder geval goed om me te blijven ontwikkelen op het gebied van content. In welke vorm dan ook. Ervaring met filmen levert hieraan een mooie bijdrage.”

Ben je benieuwd naar het resultaat? Hou dan Groothuis Wonen in de gaten en je ziet vanzelf eens mooie beelden langskomen.