Interim communicatie
Tekst
Aanbestedingen

Afscheid van Omgevingsdienst Veluwe IJssel (OVIJ)

Na bijna twee jaar sluiten wij onze interim opdracht voor de Omgevingsdienst Veluwe IJssel (OVIJ) af en hebben we onze werkzaamheden overgedragen aan onze opvolger. Bijna ons hele team heeft wel eens wat voor deze mooie opdrachtgever gedaan. Zo schreven we wekelijkse updates over de nieuwe Omgevingswet voor het intranet en interviewden we nieuwe medewerkers voor het OVIJ medewerkersmagazine.

Ook verzorgden we content die Gelderland breed werd ingezet bij de omgevingsdiensten. We maakten bijvoorbeeld korte nieuwsflitsen als er belangrijk nieuws was rondom de Omgevingswet en coördineerden de online nieuwsbrief voor de zeven Gelderse Omgevingsdiensten: de GO-nieuwsbrief. Hiervoor hadden we contact met de communicatieadviseurs van de verschillende omgevingsdiensten, schreven we artikelen, verzorgden we de eindredactie en maakten er vervolgens een mooi opgemaakte nieuwsbrief van.

Kortom: onze werkzaamheden voor OVIJ waren erg divers wat het een heel leuke en uitdagende opdracht maakte. We bedanken alle collega’s van OVIJ en dan in het bijzonder Thelma Middelkoop, Celeste Selvi en Gerdien den Boer, Annemieke Voeten en Menno van Dam voor de fijne samenwerking. Wie weet komen we elkaar in de toekomst opnieuw tegen!