Interim communicatie
Tekst
Aanbestedingen

Aangenaam kennis te maken!

Mijn naam is Marieke Pross, 36 jaar en ik woon in Haaksbergen samen met mijn vriend Bram. Dit voorjaar zijn we de trotse ouders geworden van onze dochter Saar en daar genieten we volop van. We trekken er in onze vrije tijd graag op uit en gaan samen met haar op ontdekkingstocht. Ook loop ik hard bij een hardloopclub, waar ik het sportieve aspect met het sociale aspect combineer.

Communicatie & bouw
Na het afronden van mijn opleiding Communicatie kon ik direct aan de slag bij Groothuis Woningbouw in het mooie Harbrinkhoek. Daar heb ik een leerzame tijd gehad als Marketing & PR medewerkster (zoals dat zo mooi heette), waarbij ik kennismaakte met alle facetten van de bouw. Na ruim zeven jaar kwam de beruchte crisis in beeld en werd het tijd om eens verder te kijken.

De bijzondere wereld van motorreizen
Via via kwam ik vervolgens terecht in Haaksbergen, waar een heel leuke uitdaging op mij lag te wachten. Ik maakte kennis met de bijzondere wereld van motorreizen; TB Travel, dat op persoonlijke en kleinschalige wijze reizen organiseert voor motorrijders. In combinatie met een motortransportservice een comfortabele en luxe manier van reizen. Samen met Bram run ik dit bureau en we werken veelal vanuit huis.

Terug naar mijn oude passie
Door de corona-situatie (en de daardoor ontstane vrije tijd) heb ik besloten om mijn oude passie weer op te pakken. Ik heb de unieke kans gekregen om bij Hanneke Janssen aan de slag te gaan. Een uitdagende baan, waarbij ik graag mijn enthousiasme inzet om samen met de opdrachtgever tot een goed eindresultaat te komen. De variatie in werkzaamheden en opdrachtgevers spreekt mij erg aan. Ik heb er zin in en wie weet zien we elkaar snel!

“Handen uit de mouwen steken en met een no-nonsense mentaliteit lekker aan het werk.”