Interim communicatie
Tekst
Aanbestedingen

Aan de slag voor de gemeente Rijssen-Holten

Sinds februari werkt Marije voor de gemeente Rijssen-Holten. Zij is hier actief als communicatieadviseur voor met name het afvalproject BAAS. Met de BAAS-campagne wil de gemeente inwoners bewust maken van het nut om afval te scheiden.

Marije: “De BAAS-campagne zet ik voort samen met het projectteam. De campagne is vorig jaar zomer gestart. Om verschillende doelgroepen te bereiken is de campagne in het straatbeeld en online zichtbaar. De campagne ‘BAAS’ richt zich op het informeren en motiveren van inwoners om afval beter te scheiden. Ik heb het onwijs naar mijn zin, want naast dat de campagne erg interessant is, werk ik ook in een onwijs leuk team.”

Naast Marije ondersteunt ook Thelma Middelkoop, via Hanneke Janssen, de gemeente Rijssen-Holten tijdelijk als strategisch communicatieadviseur. Thelma is voor jullie wellicht een onbekende naam, maar Hanneke kent haar al jaren. Thelma werkt als zzp’er en werkt met Hanneke samen voor de Omgevingsdienst Veluwe IJssel. Thelma heeft veel ervaring met het werk bij diverse overheidsorganisaties en past daarom erg goed bij de gemeente Rijssen-Holten.